Orice implant sau coroana ceramica devine gratuita pe perioada abonamentului ESG

Parodontoza poate fi tratata

Parodontoza este foarte frecvent intalnita si pana acum cativa ani se zvonea ca nu ar putea fi tratata, deci pacientii fie nu interveneau fie veneau de a dreptul spasiti in cabinetele specialistilor parodontologi, fiind deja convinsi ca doar din vina lor a aparut parodontoza sau ca eventual ar mai fi si contributia parintilor deoarece se spunea ca parodontoza se transmite genetic.

Aparitia   parodontozei ca efect al imbatranirii

Ambele motive contin cate un sambure de adevar dar nu reprezinta adevarul complet deoarece parodontoza face parte din procesul de imbatranire de care cu totii avem parte, mai rapid sau mai lent. Iar imbatranirea se manifesta prin moartea celulelor mai rapida decat ritmul lor de regenerare astfel incat apar resorbtii tisulare. De exemplu, in cazul pielii, in urma imbatranirii vor muri mult mai multe celule decat se regenereaza si, drept urmare apar niste gauri in care cade stratul superficial al pielii aparand ridurile. In cazul osului,  imbatranirea determina resorbtie osoasa nu numai in plan vertical cum era pana acum considerat dar in intreaga masa a osului peri dentar si peri implantar. Si, daca in cazul ridului nu actioneaza nici o forta exterioara puternica care sa aiba un rol fatal, in cazul parghiei reprezentate de dinte sau de implant actioneaza in mod continuu forta masticatorie, egala cu greutatea unui adult.

 Bineinteles ca mostenirea genetica primita de la parinti este foarte importanta in sensul in care ea decide calitatea substratului osos, si daca se mosteneste un os de calitate slaba va fi foarte usor ca exotoxinele eliberate de catre microbii bucali sa declanseze rapid semnalul de resorbtie osoasa. Iar elementul cauzator este intr-adevar cantitatea de microbi din cavitatea bucala insa eliminarea acestora,  s a dovedit odata cu aparitia laserului ca nu reuseste sa opreasca semnalul de resorbtie osoasa deja instalat si activ profund in os, ci ar putea avea doar un efect benefic in viitor, in sensul ca nu se va adauga si mai mult factor agravant la semnalul  deja instalat si activ  de resorbtie osoasa profunda.

Resorbtia osoasa  se instaleaza  chiar  daca igienizam cu laser cavitatea  bucala  

Doar ca, desi igienizam perfect cu laser cavitatea bucala, semnalul resorbtiv exista deja instalat si va continua sa actioneze distructiv chiar daca nu se adauga in viitor si alti factori nocivi din exterior. Rezulta logic faptul ca un adevarat tratament al parodontozei implica obligatoriu eliminarea semnalului resorbtiv deja instalat in os si acest lucru este pentru prima oara posibil, fiind realizat de catre dispozitivul medical Electronic Stem Generator.

Se intelege logic din cele expuse anterior ca daca pacientul are toata viata o igiena impecabila si merge regulat la specialistul parodontolog in fiecare an pentru a se realiza igienizarea cu laser, nu exista riscul de a se supra-adauga semnale toxice in cantitate atat de mare incat sa se declanseze semnalul osos profund de resorbtie osoasa.

Pe masura ce pacientul inainteaza in varsta riscul creste deoarece calitatea populatiei celulare se inrautateste in mod fiziologic si ar trebui ca igienizarea sa se realizeze mult mai bine si mai frecvent. De asemenea, cimentarea in cavitatea bucala a coroanelor dentare creste riscul deoarece  inrautateste posibilitatea de igienizare, fiind demonstrat stiintific ca acestea reprezinta niste retentii in care se lipesc alimente care nu mai pot fi indepartate prin igienizare. Inserarea de implante are de asemenea un rol agravant deoarece acestea reprezinta niste retentii si mai mari decat coroanele dentare iar  igienizarea alimentelor lipite pe acestea devine imposibila chiar daca se utilizeaza laserul.

Sa prevenim   instalarea  semnalului  de resorbtie osoasa !

Drept urmare, la un anumit moment care nu poate fi precizat de nimeni, acumularea de stimuli toxici proveniti de la microbii bucali, la care se adauga si stimulii toxici produsi de contactele ocluzale prea puternice (ocluzie dentara anormala, aparat dentar ortodontic sau coroane ceramice care transmit rigid fortele) va determina instalarea semnalului de resorbtie osoasa in profunzimea osului maxilar. De aceea, recomandam sa abordati o atitudine preventiva si sa faceti urgent un consult la specialistul parodontolog chiar inainte de a se instala semnalul de resorbtie osoasa.

Pasul 1- Programul de depistare a resorbtiei osoase

Daca in acel moment sunteti deja inscris in programul de depistare al aparitiei semnalului de resorbtie osoasa Electronic Stem Generator, inseamna ca ati fost deja consultat de specialistul parodontolog si prin simpla trimitere prin email a radiografiilor dentare comparative veti putea fi sigur ca daca apar probleme veti intra de urgenta in protocolul Electronic Stem Generator.

Pasul 2 – Protocolul Electronic Stem  Generator – Abonamentul lunar   de prevenire

Astfel, veti putea evita aparitia resorbtiei osoase si a mobilitatii dentare care ar putea creste in cazul dvs bugetul alocat stomatologiei si timpul pierdut pe scaunul stomatologic. Aceasta cale preventiva bazata pe un abonament lunar numit protocolul Electronic Stem Generator este cea mai indicata si va aduce cele mai mari avantaje.

Pasul 3- Protocolul Electronic Stem Generator- Abonamentul de oprire a  semnalului  resrbtiv si   repornirea regenerarii osoase.  

Daca insa nu ati actionat destul de devreme si nu ati achizitionat deja protocolul Electronic Stem Generator nu este niciodata tarziu sa deveniti membru, insa exista riscul ca intre timp sa fi pierdut cativa dinti si sa se fi instalat deja semnalul de resorbtie osoasa in profunzimea osului dumneavoastra. Acest lucru inseamna ca va trebui sa folositi mai mult timp Electronic Stem Generator pentru a se reusi oprirea semnalului resorbtiv osos si repornirea fenomenelor regenerative. Pe parcursul perioadei de oprire a semnalului resorbtie osoasa prin Electronic Stem Generator  veti utiliza doar lucrari provizorii, urmand ca lucrarile definitive si implantele dentare sa se insere doar dupa finalizarea expunerilor Electronic Stem Generator.

Pasul4-  Recomandarea lucrarilor provizorii

Va recomandam pentru inceput doar utilizarea de lucrari provizorii deoarece aveti cu siguranta un anumit risc ca semnalul de resorbtie osoasa sa fie deja activ in profunzimea osului dumneavostra iar inserarea de implante sau realizarea de lucrari ceramice definitive la un pacient care are deja activ un semnal de resorbtie osoasa reprezinta certitudinea ca in timp osul se va retrage din jurul implantului sau de la marginea lucrarii dumneavoastra, singurul tratament disponibil la acel nefericit moment fiind necesitatea schimbarii lucrarii.

De aceea, protocolul Electronic Stem Generator obliga pacientii care au deja o serie de probleme dentare (lipsa dinti, mobilitate dentara, retractie gingivala) sa poarte lucrari provizorii 3-4 luni, pe durata expunerilor la domiciliu cu Electronic Stem Generator. Dupa aceasta perioada, specialistul parodontolog va fi sigur ca nu mai exista un risc crescut de reject al implantului prin peri-implantita si nu va fi obligat sa taie lucrarile ceramice nou realizate deoarece s ar fi retras gingia la marginea lor. De asemenea, dupa expunerile  la domiciliu Electronic Stem Generator, eventualele grefe osoase sau parodontontale vor putea fi realizate cu un grad de reusita mai mare.

O explicare intuitiva a unui fenomen complex : reteaua osoasa comparata cu ochiurile unui navod

Odata oprit semnalul de resorbtie osoasa si realizate implantele si lucrarile ceramice, nu inseamna ca procesul de imbatranire a fost oprit si nu vor mai apareniciodata  probleme care ar putea genera pierderea implantelor, fara sa conteze marca acestora. Spunem acest lucru, deoarece reteaua osoasa ar putea fi asemanata cu un navod de prins peste al caror ochiuri sunt stranse in cazul unui os sanatos, fara semnal de resorbtie instalat. Pe masura ce fiziologica imbatranire inainteaza sau se supra-adauga factori agresori transmisi fie de la microbii bucali fie de la ocluzia dentara, se re-largesc acele ochiuri descrise ale retelei osoase si osul nu mai are aceeasi capacitatea de a opri avansarea mobilitatii dentare si a retractiei osoase in jurul implantelor dentare. De aceea, periodic, pe tot timpul vietii trebuiesc perioade in care sa se regenereze osul pentru a fi siguri ca nu se vor pierde implantele dentare.

Cum strangem ochiurile  navodului  prin protocolul  Electronic  Stem  Generator

Urmare a protocolului Electronic Stem Generator se vor strange din nou nodurile navodului pe care vi le am descris anterior iar radiologic un specialist parodontolog cu experienta va observa o mai buna textura osoasa pe radiografia dentara comparativa. Clinic pacientul va vedea o reducere a mobilitatii dentare in urma protocolului Electronic Stem Generator si o reducere a inflamatiei caracterizata prin schimbarea culorii gingiei din rosu aprins in roz pal.

Inregistrarea in  protocolul  Electronic Stem Generator. Cum procedam 

In concluzie, recomandam inregistrarea in protocolul Electronic Stem Generator inca de la varsta de 30 ani, dar chiar si pacientii aflati la varste foarte inaintate ar trebui sa faca inregistrarea, cu mentiunea ca pentru cei din urma caz ar putea fi necesare si manopere stomatologice suplimentare pentru repararea distrugerilor facute deja de resorbtia osoasa asupra careia nu s a actionat in profunzime ci doar superficial prin schimbarea lucrarilor si  detartraj laser desi gravitatea resorbtiei era deja foarte avansata si nu s au luat nici un fel de masuri pentru oprirea resorbtiei profunde.

Ce  primim  si cat platim

  Intrarea in protocolul Electronic Stem Generator costa 3600 ron si apoi lunar se va plati abonamentul de 300 ron, iar in cadrul acestui abonament se va asigura mentinerea numarului de dinti, orice lucrare ceramica sau implant dentar fiind gratuit realizate daca specialistul implantolog impreuna cu pacientul considera ca se impune acest lucru pe perioada abonamentului.

Pe perioada abonamentului, specialistul parodontolog va decide ori de cate ori este nevoie de expuneri Electronic Stem Generator sau detartraj laser, fara nici un cost suplimentar.

Clinica de Parodontologie are mai multe locatii dar oricum, trebuie precizat ca inscrierea in protocolul Electronic Stem Generator necesita o singura vizita la specialistul parodontolog si apoi obliga la trimiterea pe email la fiecare 6 luni de radiografii comparative care sa va permita continuarea abonamentului Electronic Stem Generator. Daca se impun manopere diverse pentru mentinerea numarului de dinti pe perioada abonamentului, acestea vor fi realizate gratuit, aproape de domiciliul dumneavoastra, de catre medici stomatologi cu care specialistul parodontolog coopereaza eficient.

 In unele cazuri exista optiunea transportului gratuit al pacientului care locuieste la distante mari, fie cu transport aerian fie terestru pana la specialistul parodontolog, si chiar cazare in hoteluri de 3-4 stele, pe toata durata abonamentului Electronic Stem Generator.

Bogdan Vladila

Dr. Bogdan Vladila este medic stomatolog, cu competenta in implantologie dentara si inventatorul Electronic Stem Generator - singurul dispozitiv care poate sa activeze celulele stem. Tehnologia inovativa are diverse aplicatii, in prezent fiind folosita in stomatologie pentru tratarea parodontozei. Pe langa serviciile medicale oferite in cadrul cabinetului din Bucuresti, dr. Bogdan Vladila ofera tuturor pacientilor cu parodontoza, in diverse stadii de evolutie, sansa de a urma un tratament revolutionar de regenerare osoasa cu Electronic Stem Generator si posibilitatea de a salva dintii permanenti. Acest aparat este produs in Romania, iar in anul 2014 a fost premiat cu medalia de aur la Salonul de Inventica de la Geneva si este garantat prin brevetul emis de Statele Unite ale Americii.

0 commentarii pentru “Orice implant sau coroana ceramica devine gratuita pe perioada abonamentului ESG

Lasa un comentariu