Nu extrageti dintii care se misca! Salvati dintii considerati nerecuperabili.

nu extrageti dintii care se misca

Medicina stomatologica are ca obiectiv primar salvarea dintilor naturali. Dezideratul este de a salva de la extractie chiar si dintii care se misca.

Dintii naturali sunt nepretuiti

Intotdeauna, ceea ce a creat natura reprezinta cea mai buna varianta pentru functionarea corespunzatoare a organismului uman, iar cavitatea bucala nu face exceptie de la aceasta regula.

Dintii nostri sunt nepretuiti si incomparabili cu orice varianta artificiala, asigurand cea mai eficienta masticatie si cel mai bun echilibru microbian.

Acestia sunt astfel conceputi incat sa permita proliferarea microbilor buni din gura, pentru ca acestia sa formeze un scut natural impotriva microbilor rai, ce pot ajunge in stomac si infecta intreg organismul.

Prevenirea afectiunilor orale

Organismul nostru este un mecanism superb, dar care necesita intretinere temeinica si revizii periodice, la fel ca orice alt mecanism atat de complex.

Suntem datori naturii care ne-a inzestrat intr-atat, sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a mentine in stare cat mai buna de functionare angrenajul organismului nostru.

Ne sta in putere sa prevenim pierderea dintilor naturali, prin respectarea regulilor de igiena orala, prin controalele stomatologice periodice si prin tratarea imediata a problemelor aparute.

Dar, uneori, nu este de ajuns. Factorul genetic si multi alti factori, pot influenta negativ sanatatea orala, facand necesare interventii mai elaborate.

Tratamentul cu Electronic Stem Generator propune o solutie total neinvaziva, pentru prevenirea problemelor gingiei si osului.

Cel mai bun tratament este preventia, asadar sa profitam de aceasta posibilitate.

Dintii nerecuperabili pot fi salvati

Extractia dentara ar trebui sa fie ultima solutie, chiar si pentru dintii care se misca, pentru orice medic stomatolog.

Aceste ganduri au fost punctul de plecare al cercetarilor care au dus la inventarea dispozitivului medical Electronic Stem Generator, care prin efectele sale regeneratoare, conduce la prelungirea vietii dintilor.

Pastrarea dintilor naturali cat mai mult timp se traduce printr-o viata de calitate cat mai mult timp posibil.

Prea multi pacienti renunta mult prea repede la dintii lor naturali.

Pierderea dintilor produce schimbari in intreaga cavitate bucala, cat si la nivelul mandibulei, afecteaza expresia fetei, determina aspectul imbatranit si aparitia ridurilor.

Golurile in dantura duc la dezechilibre de muscatura, aparitia cariilor, necesitatea de lucrari de protezare, fie prin slefuirea si devitalizarea altor dinti sanatosi, fie prin inserarea chirurgicala de implanturi dentare.

Toate metodele de inlocuire a dintilor naturali reprezinta tratamente invazive, traumatice intr-o oarecare masura pentru dinte, os sau gingie, ce necesita un timp de vindecare.

Elementul cheie in mecanismul cavitatii orale este osul natural, foarte valoros pentru ca reprezinta fundatia pentru dinti.

Acesta poate suferi pierderi majore in urma unei boli parodontale, a unei infectii de canal sau in urma traumatismelor din zona fetei si a gurii.

Urmarea pierderii osoase sunt chiar dintii care se misca. In aceasta faza de obicei este recomandata extractia sau alte variante de tratamente invazive si traumatice.

Noutatea tratamentului revolutionar Electronic Stem Generator

Inovatia consta chiar in faptul ca ofera posibilitatea stimularii celulelor vindecatoare proprii organismului, din os si gingie.

Tratamentul este complet atraumatic si noninvaziv, constand in aplicarea unui camp electromagnetic, de o anumita frecventa, ce trezeste la viata celulele stem adulte, adormite.

Celulele stem odata activate, se prolifereaza, reparand tesuturile afectate, densificand osul si vindecand gingia.

Astfel, dintii care se misca sunt stabilizati, in mod atraumatic, fara interventii chirugicale, fara aditii osoase, folosind doar puterea regeneratoare a propriului nostru organism.

Revolutionarul dispozitiv medical ELECTRONIC STEM GENERATOR poate trata si infectiile, precum granulomul apical, care duce anual la pierderea dintilor.

Actiunea sa regeneratoare ajuta toti dintii care se misca, fie ei naturali sau artificiali, dovedindu-si eficienta si in cazul implanturilor.

0 commentarii pentru “Nu extrageti dintii care se misca! Salvati dintii considerati nerecuperabili.

Lasa un comentariu