Tehnologia inventata de dr Bogdan Vladila trateaza mobilitatea dentara si parodontoza

Despre Tehnologia Electronic Stem Generator

Prim plan Doctor Bogdan Vladila ESGTehnologia implementata in aparatul Electronic Stem Generator trateaza parodontoza,mentine implantul dentar si ajuta la regenerarea osoasa. Cum ar fi daca ai putea sa aduci o licarire de speranta in ochii pacientilor bolnavi de parodontoza atunci cand niciun alt medic dentist nu mai poate sa faca nimic?

Acum poti, cu ajutorul tehnologiei Electronic Stem Generator inventate de doctorul Bogdan Vladila! Aceasta trateaza mobilitatea dentara si parodontoza aflata intr-o faza avansata printr-un mecanism unic de regenerare a celulelor din jurul radacinii dentare folosind campul electromagnetic natural.

Drept urmare, cresc sansele de a salva dintii naturali ai pacientului. Intarirea osului maxilar este vitala pentru fiecare implant dentar, iar aceasta tehnologie nu face altceva decat sa prelungeasca durata de viata a acestora. Pentru informatii detaliate despre cum actioneaza acest dispozitiv asupra parodontozei si osului in care a fost inserat un implant dentar vizionati urmatorul videoclip.

In ciuda numeroaselor tratamente stomatologice existente pe piata si a campaniilor de educare referitoare la mentinerea igienei orale, doctorul Bogdan Vladila a constatat ca pierderea osoasa ramane o problema foarte des intalnita la pacientii cu parodontoza care ajung prea tarziu in cabinetele dentare, dar si la pacientii cu implant dentar.

Stim bine faptul ca osul natural este foarte valoros pentru ca reprezinta fundatia pentru un implant dentar. Acesta poate suferi pierderi majore la pacientii cu parodontoza, dar si ca urmare a unei infectii de canal sau in urma traumatismelor din zona fetei si a gurii (extractie). Pentru a se evita atrofia osoasa, dentistii recomanda de regula inserarea de implanturi si os dentar imediat dupa extractie, ceea ce ar putea conduce la o vindecare a osului si la pastrarea nealterata a volumului sau.

Insa, in urma cercetarilor amanuntite, s-a observat ca distrugerea osului continua si este mai accentuata in jurul lucrarilor dentare metalice, fata de zonele din jurul lucrarilor din ceramica sau zirconium (oxid de zirconiu). Iar diferenta este determinata tocmai de calitatea campului electromagnetic la nivelul cavitatii bucale, ce poate fi optimizat pe durata a 50 de sedinte cu aparatul Electronic Stem Generator inventat de doctorul Bogdan Vladila.

Principiul de functionare al Electronic Stem Generator

Fenomenul fiziologic pe care se bazeaza Electronic Stem Generator este de activare a celulelor progenitoare (celule stem adulte) existente in numar mare intr-o stare latenta in interiorul osului si al gingiei, din fericire, chiar si la pacientii cu parodontoza.

Osul este caracterizat printr-o schimbare continua a celulelor din interiorul lui, iar capacitatea de schimbare celulara determina caracteristici specifice (densitate osoasa, reactivitate – caracteristici esentiale in implantologie si grefa osoasa).

Fenomenul de regenerare propriu organismului se porneste in momentul aplicarii unui camp electromagnetic cu valoare strict controlata, folosind dispozitive personalizate, realizate in cabinetul de tehnica dentara, care corespund formelor arcadelor dentare ale respectivului pacient. Acest dispozitiv incepe sa puna celulele in miscare inca de la primele utilizari, reducand inflamatia gingivala generalizata sau din jurul unui implant dentar.

TRATEAZA PARODONTOZA PRIN REGENERARE CELULARA

reusita implantului dentar

Dr. Bogdan Vladila s-a nascut in anul 1975, in localitatea Breaza, intr-o familie de medici. A absolvit in anul 1999 Facultatea de Medicina Dentara “Carol Davila” din Bucuresti, pentru a urma apoi cursurile de specializare stomatologica a unor institutii de invatamant de prestigiu:
– Office of Medical Applications of Research and Office of Education at the National Institutes of Health, USA în anul 1999
– Institutul International de Implantologie Dentara din Paris – 2001
– Universitatea Umea, Suedia – 2008
– Institutul Sendai de Implantologie Orala din Japonia – 2008, cu specializare in chirurgie la Universitatea “Paul Sabatier” Toulouse, Franta.

Pentru a proba efectul campului electromagnetic, s-au efectuat teste in vitro asupra unor culturi de celule mezenchimale. La proiect s-a lucrat cu laboratoare din Franta-Sterlab si cu Universitatea Sophia Antipolis din Nisa. In tara, la studiu au contribuit cercetatori de la Universitatea Politehnica din Bucuresti si biologi de la Institutul Victor Babes.

Domnul Dr. Bogdan Vladila a primit medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva si Bruxelles, in 2014, la Geneva primind si titlul de Cea Mai buna Inventie a Salonului din partea Ministerului Rus al Cercetarii. Toate aceste premii i-au fost oferite domnului Bogdan Vladila pentru “Electronic Stem Generator”, singurul aparat inovator capabil sa stimuleze si sa prolifereze celulele stem adulte.