December 16, 2018 0 Comment Stemgenerator

PARODONTOZA CHIAR TREBUIE TRATATA ?

Multi pacienti se intreaba daca totusi parodontoza chiar trebuie tratata.

Si daca nu am trata parodontoza ?

Daca ai pierdut unul sau mai multi dinti, probabil vei descoperi ca ai pierdut si altceva. Poate ca ai pierdut zambetul tau natural sau poate ca aproape ai uitat cand ai muscat ultima oara sanatos dintr-un mar sau ai baut apa rece direct din frigider.

Sau poate ca eşti jenat atunci cand mananci sau vorbesti in public. Este posibil ca dintii ramasi sa se fi deplasat deja sau sa suferi de dureri de cap si de contracturi musculare.

Inchipuie-ti ce s-ar intampla daca ti-ai pierde toti dintii.

Asta face parodontoza. Slabeste dintii, treptat.

Parodontoza este una dintre cele mai crunte afecţiuni stomatologice, a carei evolutie conduce la mobilitatea si pierderea dintilor de pe arcadele dentare. Uneori, chiar la varste tinere. Cu masurile potrivite, luate la timp, o putem opri.

Altfel, lasata sa faca ravagii, va cauza pierderea dintilor, iar lipsa dintilor iti va afecta:

  • Gura: zambetul, pozitia dintilor, confortul
  • Maxilarul: masa osoasa, abilitatea de a mesteca, igiena orala
  • Fata: estetica, aspectul, contractura musculara
  • Viata: felul in care mananci, vorbesti si ai incredere in tine

 

Cum actioneaza parodontoza ?

Parodontoza este o afectiune cronica a gingiei, de tip inflamator. Parodontoza se manifesta la nivelul tesuturilor de sustinere a dintelui pe arcada: gingie, ligament parodontal, os alveolar.

Parodontoza poate duce la pierderea dintilor prin distrugerea tesutul moale si a osului care sustine dintii.

Intr-o prima faza a bolii, simptomele sunt nesemnificative. Se observa o inflamare usoara a gingiilor, care devin sangerande spontan sau la periaj.

In timp, simptomele devin mai severe si mai evidente.

Gingiile se inrosesc, iar uneori capata o nuanta violacee, devenind sensibile la atingere si incepand e sa se desprinda de pe dinti.

Apare respiratia urat mirositoare si senzatia de gust neplacut in gura.

Dintii incep sa se distanteze, sa se clatine, urmand ca in stadiul cel mai avansat al bolii, sa cada.

Dar avem vesti bune. Cel mai non-invaziv si sigur tratament al parodontozei a fost in sfarsit inventat.

Electronic Stem Generator este un dispozitiv revolutionar, care stimuleaza regenerarea naturala a organismului, prin energie electromagnetica.

In interiorul osului si gingiei exista anumite celule stem, aflate intr-o stare latenta. Acest aparat are darul de a le trezi la viata, in mod complet atraumatic, printr-o anumita frecventa electromagnetica.

In momentul activarii lor, acestea incep sa se replice, vindecand gingia si osul.

Inventia a constituit un mare success in tara si strainatate.

La proiect s-a lucrat cu laboratoare din Franta-Sterlab si cu Universitatea Sophia Antipolis din Nisa. In tara, la studiu au contribuit cercetatori de la Universitatea Politehnia din Bucuresti si biologi de la Institutul Victor Babes.

Inventatorul, Domnul Dr. Vladila a primit medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva si Bruxelles, in 2014, la Geneva primind si titlul de Cea Mai buna Inventie a Salonului din partea Ministerului Rus al Cercetarii.

Parodontoza este o boala cu consecinte grave, care afecteaza deopotriva varstnicii si tinerii. Ignorararea si netratarea ei inca din stadiile incipiente poate duce la pierderea dintilor. Iar dintii nostri sunt parte integranta din marele mecanism ce constituie organismul.

Fiecare parte componenta a unui angrenaj, cat de mica si insignifianta ar parea, este esentiala pentru functionarea sa armonioasa. Dintii produc masticatia, iar din hrana ne luam toti nutrientii necesari indeplinirii functiilor noastre biologice.

Asadar, nu aveti nici un motiv sa ignorati semnele timpurii ale aparitiei parodontozei.

Prevenirea aparitiei sale si vindecarea sa sunt in prezent posibile fara durere si non-invaziv, din confortul propriei dumneavoastra case, dispozitivul fiind mic, portabil iar tratamentul lipsit de riscuri.

Viitorul ne deschide porti, altadata nebanuite!

Pentru programari, sunati la tel. +40 722 660 766.